Cautare

7099 de rezultate pentru "numar de telefon director telecom" (5.21 secunde)
Parlamentul va lua act in sedinta comuna de azi de demisia lui Claudiu Saftoiu din functia de director al SIE, iar presedintii celor doua Camere il vor informa pe seful statului in legatura cu vacanta acestui post si ca urmeaza sa fie desemnat un alt director al SIE.
Niste hartii aparent banale l-ar putea pune in incurcatura pe noul director al Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Laurentiu Marin, care a fost delegat, inca din prima sa zi de activitate, sa demoleze beach-barurile de pe plaja.
Prin plecarea Danielei Dragomir de la sefia Directiei pentru Munca si Protectie Sociala (DMPS) Constanta, respectiva institutie a ramas fara director.
Listele cu persoanele propuse de PSD si PD-L pentru ocuparea posturilor de conducere din institutiile descentralizate constantene au fost trimise, de ceva vreme, la Bucuresti, insa numirile oficiale intarzie sa apara.
"Ne vom dezvolta capacitatile de transport prin construirea unui terminal cargo. Estimam un trafic de pana la 10. 000 de tone anual", a declarat ieri directorul operational Constantin Teodorescu. ... 000 tone de marfa anual, dar nu exista un terminal specializat in acest sens. ... 000 de lei, dintre care 550.
Directia de Munca si Protectie Sociala a judetului Constanta are de ieri, 9 aprilie, un nou director executiv, in persoana Valentinei Munteanu (foto), care a fost pana, miercuri, director adjunct la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.
Sute de directori, din toata tara, de la Garda Financiara, ANAF, inspectori sanitar-veterinari sau scolari din unitatile deconcentrate au primit vineri instiintari privind demiterea lor.
Filialele liberale de la malul marii strang randurile; este si cazul organizatiei PNL Mangalia, care se pregateste atat de alegerile interne, cat si de cele din toamna, pentru presedintia tarii, cand se doreste obtinerea unui scor cat mai bun, care sa il ajute pe candidatul partidului, Crin Antonescu.
Pedelista Mireille Radoi este de marti noul director al Bibliotecii Central Universitare. Radoi a fost sefa de promotii la Academia Nationala de Informatii, din cadrul SRI. "Biblioteca Centrala Universitara are, din data de 16 noiembrie a.c., un nou director general:
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) infiinteaza posturi fara a fi posibile, insa, si angajari. Paradoxul a fost declansat de o hotarare de guvern emisa in urma cu aproximativ doua luni si care prevede reorganizarea institutiilor de asistenta sociala, in vederea eficientizarii activitatii acestora.
Marian Vanghelie va merge, in prima zi a vizitei sale in SUA, la Departamentul de Stat, se va intalni cu directorul Serviciului Public de alimentare cu apa si retele de canalizare al Washington D.C.
Presedintele Traian Basescu l-a propus pe senatorul PNL Teodor Melescanu (foto) pentru functia de director al SIE, a anuntat ieri presedintele Senatului, Vasile Blaga.
Emil Boc si-a dat demisia de la sefia PDL si nu va mai candida la un nou mandat.
Miercuri, 26 aprilie 2017, plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor a respins raportul de activitate al Radioului Public pe anul 2016, ceea ce coincide cu demiterea Consiliului de Administratie si a presedintelui, Ovidiu Miculescu.
Consiliul de Administratie - completat nelegal, schimbarea directorului Salapa - nelegala. ... Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), organismul de supraveghere si control al pietei de capital, incurca din nou socotelile sforarilor de la SIF 5 Oltenia.
Florin Uzumtoma a dat in judecata Administratia Fluviala a Dunarii de Jos (AFDJ), cerand reincadrarea sa in functie si daune pentru afectarea imaginii dupa revocarea sa din functia de director Cai Navigabile.
Nu de putine ori, sindicalistii s-au plans si se plang de nivelul scazut al salariilor, de munca deosebita pe care o depun si de pericolul la care sunt supusi atunci cand merg in control la diferite firme ale unor oameni de afaceri potenti.
In cursul zilei de azi, Lucian Lotreanu (foto), fostul director al Companiei Nationale de Radiocomunicatii Navale RADIONAV S. ... are prima infatisare in instanta in procesul deschis contra companiei pe care a condus-o, cerand o despagubire in cuantum de peste 5 miliarde de lei.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
Incepand cu luna februarie, Giulio Simonelli a preluat functia de director general al Banca Italo Romena, unul dintre jucatorii mici de pe piata bancara din Romania.
google-analytics.com